despre noi

DESPRE NOI

PREZENTARE

Avantaj Energy SRL este o companie tânără, care are ca obiect de activitate intermedierea pe piata libera a produselor financiare in domeniul energiei electrice si al gazelor naturale, pentru consumatorii casnici si non-casnici care doresc sa plateasca facturi mai mici, intr-un parteneriat avantajos cu diferiti furnizori de energie electrica sau gaze naturale.

Prin Star Energy venim catre clienții noștri cu un pachet de produse şi servicii, care, pe langa oferta unor preturi atractive la energie electrică si gaze naturale, ofera şi consultanţă si asistență în abordarea tuturor aspectelor legate de încheierea contractelor cu noii furnizori.

Proiectul Star Energy s-a născut în urma studiului dinamicii pieței de energie din Romania, care a cunoscut transformări substantiale dupa intrarea in vigoare a HG nr. 638/2007 , privind deschiderea integrala a pietei de energie electrica si gaze naturale, fapt ce a plasat Romania in randul tarilor in care se poate desfiinta monopolul de pe piata de energie, in avantajul clientilor acestei piete.

CLIENŢII AVANTAJ ENERGY

În urma liberalizării pieței, s-au deschis noi oportunități si pentru clientii casnici, (majoritatea in necunostinta despre schimbarile actuale și cele preconizate de pe piață) care pot fi informați, consiliati și îndreptati spre alti furnizori, fapt care le va permite economii importante la facturi.

Pentru acestia din urmă s-a avut in vedere si evoluția viitoare a prețurilor de energie care includ o componentă reglementată ce se va regăsi treptat intr-un procent din ce în ce mai mic, centrul de greutate în stabilirea prețului energiei electrice găsindu-se pe componenta concurențială, fapt ce va determina creșterea prețului facturilor.

În multitudinea de clienți casnici, este de așteptat, ca la nivelul întregii țări, să existe un număr substanțial de persoane care, înțelegând noul context al pieței de energie, vor căuta soluții în avantajul lor, prin Avantaj Energy SRL!

FILOZOFIA NOASTRA

Dincolo de dimensiunea comerciala, Avantaj Energy doreste sa implementeze in derularea afacerilor cu partenerii sai-clientii de pe piata de energie si furnizorii de energie si gaze naturale, principii sanatoase care sa confere incredere si durabilitate acestor parteneriate.

Dorim sa aratam grija pentru clientii nostri si o colaborare cu respect cu furnizorii, constienti fiind ca acestea vor fi o conditie a succesului nostru. Cea mai buna modalitate de promovare a ideii noastre de afacere este un client multumit.

Strategia noastra este, sa devenim un intermediar important pe piata de energie si gaze naturale din Romania, prin satisfacerea clientilor nostri si cresterea portofoliului.

desrenoi team